Suna-ne: 0735 121 153

Curatat mochete si covoare

ALEXA Cleaning Art

Curatarea mochetelor sau covoarelor se face in functie gradul de murdarie si sensibilitatea materialului din care sunt confectionate:

Curatarea prin samponare uscata este cea mai moderna metoda de curatare cu rezultate uimitoare. Prin actiunea mecanica a periei rotative spuma activa intra in profunzime si, fara a afecta fibrele tesaturii, scoate la suprafata murdaria si nisipul din mocheta. Este o metoda de curatare recomandata pentru spatii cu trafic mediu si intens, unde este necesara curatarea lunara. Protejeaza mocheta si reduce uzura acesteia prelungindu-i viata, avand astfel avantaje estetice si financiare.

Spalarea umeda cu monoperia. Mocheta se curata intens cu peria rotativa speciala iar apoi se extrage apa murdara rezultata; se clateste cu ajutorul aspiratorului de injectie-extractie. Se recomanda in situatiile in care mocheta este foarte murdara.

Spalarea umeda cu aspiratorul injectie-extractie. Se utilizeaza in cazul suprafetelor unde accesul este mai dificil (spatii inguste) si se recomanda pentru mochetele sensibile sau covoarele cu peri lungi.

Ai intrebari? Suna-ne la: 0735 121 153