Suna-ne: 0735 121 153

Despre noi

Alexa Cleaning Art

Alexa Clening Art este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere, pregatita sa satisfaca cele mai pretentioase solicitari. Fie ca este vorba de un spatiu nou construit sau renovat, fie ca este vorba de un cabinet medical sau de o locuinta personala… toate acestea au posibilitatea sa apeleze la o gama variata de servicii pe care le prestam: curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa constructor, curatat covoare, mochete, jaluzele verticale, tapiterie piele sau textila, intretinere pardoseli.

Serviciile noastre inseamna

Discretie

personalul nostru a semnat clauza de confidentialitate fata de serviciile efectuate.

Siguranta

angajarile se fac numai dupa prezentarea cazierului si a analizelor medicale; suntem asigurati impotriva daunelor provocate in timpul muncii.

Accesibilitate

ne straduim sa oferim servicii de curatenie la cel mai inalt nivel si la cele mai bune preturi posibile.

Economie

nu mai trebuie sa suportati cheltuielile cu angajarea fortei de munca pentru partea de curatenie si costurile suplimentare datorate acesteia (asigurari medicale si sociale, plata concediilor de odihna si a concediilor medicale, prime, etc.); coordonarea personalului de intretinere si aprovizionarea cu produse si ustensile de curatat nu vor mai fi o grija pentru dumneavoastra sau angajatii firmei dumneavoastra.

Profesionalism

folosim metode , substante de curatenie si masini profesionale dedicate fiecarui tip de suprafata de curatat; personalul de curatenie este bine instruit in ceea ce priveste normele de igiena, constiincios - dovedind atentie la detalii, receptiv la cerintele dumneavoastra.

Flexibilitate

oferim programe standard de curatenie dar ne si adaptam solicitarilor fiecarui client; curatenia se face in fimpul programului de lucru dar putem lucra si inainte sau dupa terminarea programului.

Responsabilitate

curatam in profunzime , fiecare detaliu, si nu spunem ca veti fi multumit – noi o garantam; daca sunteti nemultumiti de vreo suprafata curatata de noi, revenim a doua zi asupra ei, gratuit, pana veti fi multumit. Accesibilitate - ne stra

Ai intrebari? Suna-ne la: 0735 121 153